Coachella 2015

Festival mevsiminin başladığının habercisi o popüler organizasyon, karşınızda Coachella. Yazıyı okurken festival ruhunu hissedin diye buradan Coachella 2015 playlist'ini dinleyebilirsiniz. Bu yazıyı yazmak için biraz geç kaldım. Aslında yazmak ve yazmamak arasında kararsız kalmıştım ama sonunda yazıyorum.



Öncelikle bilmeyenler için Coachella (Coachella Valley Müzik Ve Sanat Festivali) 1999'dan beri organize ediliyor. Bu sene de gelenek bozulmadı ve  Kaliforniya'daki Colorado çölünde 10-12, 17-19 Nisan tarihlerinde düzenlendi ve iki  hafta sürdü.



Gerek müzik ve sahne performansları gerekse festivale katılan kişilerin stilleriyle tüm dünyanın dikkatini çektiğini söylemek yanlış olmaz. Festival o kadar ünlü ki H&M festivalle eş zamanlı Coachella ruhunu yansıtan bir koleksiyon piyasaya sürdü. Buradan göz atabilirsiniz.


Festivalde Kendall-Kylie Jenner, Bella Thorne, Alessandra Ambrosio ve birbirinden ünlü isim vardı. Neredeyse tüm yıldızlar bu festivaldeydi, bütün stiller birbiriyle yarışıyor gibiydi. 

                      
Genel stillere bakıldığında her zaman olduğu gibi burada da rahat ve şık olmak ana amaçtı. Özellikle neredeyse herkesin üzerinde kot şortlar, salaş kesim elbiseler, süet dokular, kısa bluzlar,  gümüş ve doğal  taşlı kolyeler, püskül detaylar görmek mümkün.
Ama herkes bu parçalar kendi tarzlarıyla bütünleştirdiği için her parça ne kadar diğerleriyle benzer olsa bile bir şekilde farklı duymayı başarıyor.

Yılın ilk ve en çok konuşulan festivalinden notlar bu şekildeydi, umarım beğenmişsinizdir. Bir sonraki postta görüşürüz. :)


fotoğrafların kaynağı Coachella

Yorumlar

Popüler Yayınlar