Cadılar Bayramı Görünüşleri / Halloween Looks


Ülkemizde bir anlamı olmasa da  iyi bildiğimiz ve hatta içten içe özendiğimiz Cadılar Bayramı blogda. Böyle bayram olsun canımı yesin, sevdiğim bütün ögeler bir arada. Kült korku ögeleri, ilginç kostümler, parti, şeker. Eminim ülkemizde de Cadılar Bayramını yakından takip eden ve belkide bir parti düzenleyecek olanlarınız vardır. Partilerde tabi ki kostümler giyilir ama ben bu Cadılar Bayramının soğuk, ürkütücü ve vamp görüntüsünü günlük hayata da taşıyabileceğimizi düşündüm ve birkaç öneri hazırladım.





son derece sade, temiz ve bir o kadarda sert bir görüntü. 



                                         
Çantanın taşlı işlemeleri, sivri burun botlar ve eteğin kenarlarındaki fisto görünüşe gotik bir hava katmış. Kırmızı kazak ise  bu görünüşü daha tarz kılıyor. 




Lazy day dediğimiz o ne giyeceğimizi bulamadığımız ama yinede tarzımızı yansıtmak istediğimiz zamanlarda kullanabileceğimiz bir kombin. Sloganlı gri salaş tişört, rahat siyah mom jean, postal ve küçük bir dokunuş olarak chockerlar. 






Okula giderken rahatlıkla kullanılabilecek bir kombin. Oxford stil ayakkabılar ve fötr şapkalar sonbaharın olmazsa olmaz parçaları. Ve tabiki sırt çantası.


İlk bakışta sade bir kombin gibi görülse de şapkanın kenarlarıdaki altın detaylar ve koyu mat ruj bu tarz bir görünüşü aksesuarsız da bitişe götürebilir.



 Aslında bu kombini daha çok bir partiler için hazırladım tarzından ödün vermeden hem şık hemde vamp olmak isteyenler için.
Şimdiye kadar tütü etekleri sokakta giyebilecek cesareti kendinde bulan biriyle karşılaşmadım eğer o cesareti olan varsa buyursunlar. :):) 


Buda son  parti önerim  Bir  Natasha Romanova ( Marvel karakteri Black Widow) değil ama  aklımdaki Black Widow bu. Biraz American Horror Story ve Lady Gaga esintisi de yok değil.






Okulum ve ders yoğunluğundan vakit buldukça kaçıp buraya geleceğim, umarım yazıyı beğenmişsinizdir ve sizlere yardımı dokunmuştur. Bir sonraki yazıda görüşürüz, Takipte kalın. :) 





Yorumlar

Popüler Yayınlar