Monochrome



Öncelikle ilk kez duyanlar için Monochromatic'in ne demek olduğunu tanımlayalım.  Monochromatic için bir rengin farklı yada aynı tonlarından oluşan görünümler diyebiliriz. Başlı başına riskli bir stil olsa da çok başarılı görünümler ortaya çıkabiliyor. Yine ne yapsa olay olan Kardashian ailesi tarafından hayatımıza yeniden  sokulduğunu düşünmekteyim. Tabi Kanye West'in kendi markası olan Yeezy defileleri de büyük ölçüde katkı sağladı. Kardashian's ve West ufak çaplı bir krallık kurdular ama neyse konumuz bu değil. Aslında bir anda geçip  gidecekmiş gibi durmuyor en azından bunu tarz edinmiş insanlar için. Moda dışında iç mimaride de çok sık karışımıza çıkmakta monochromatic.



Farklı tipte kumaşlar ama benzer renkler. Genellikle bir iki ton açık yada koyu renkler bütünlüğü bozmadan birbirine uyum sağlıyor. Tabi görünümdeki birbirinden ayrı kumaşların benzer renklerdeki uyumu bu görünüşü dahada çekici kılıyor.
Pantone tarafından 2016 yılının renkleri olarak belirlenen Pink Quartz ve Serenty renkleride monochromatic stilin olmazsa olmazlarından.



   

Yorumlar

Popüler Yayınlar